Az Emóció segített az emésztésem helyreállításában, 1 hónap után teljesen megszűnt a
...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Növénytermesztés

EM-BIO Mikroorganizmusok növénytermesztéshez

EM-BIO Aktivált Mikrobiológiai Készítmény

Tisztában van vele, hogy a mindennapi életvitele során, mennyi mérget, tartósítószert, és egyéb vegyszermaradványt visz be a szervezetébe?

 

Ezek a káros anyagok, idővel mind felhalmozódnak, jelentős rosszabbodást előidézve egészségi állapotunkban. Az egyre nagyobb számban előforduló megbetegedések jelzik számunkra, hogy valamin azonnal változtatnunk kell!

 

Hol kezdje a változtatást?

Mivel élelmiszereink jelentős hányada a termőföldekről származik, vissza kell menjünk egészen a növények termesztéséig. Az EM-BIO Aktivált Mikrobiológiai Készítmény növénytermesztéshez, új alternatívát kínál, amellyel minőségibb, egészségesebb élelmiszer alapanyagokat állíthat elő, akár termelő, akár családi háza kertjét műveli.

A műtrágyák és növényvédő szerek használata mindennapossá vált, azonban ezek az anyagok az idő múlásával felhalmozódnak a talajban és eredeti céljuk helyett, pont az ellenkező hatást váltják ki – használhatatlanná teszik a földet.

 

Mi tulajdonképpen az EM-BIO?

Az EM-BIO egy fermentálással előállított, effektív mikroorganizmusok, egyedi kombinációját tartalmazó folyadék, amelyet a világ számos országában nagy sikerrel alkalmaznak, a mezőgazdaságban. A japán Teruo Higa professzor által kifejlesztett, 30 éves múltra visszatekintő, technológia alapján készülő, magyar termék. Használható mind hagyományos, mind ökológiai gazdálkodásban. (II-3107/5/2007 sz. Gyártási és forgalmazási engedély, K-581/09 sz. Biokontroll igazolás)


Miben segíthet Önnek az EM-BIO?

Az EM-BIO a növénytermesztés során segítségére lehet

Talajkezelésben, talajoltásban, a föld minőségének javításában 

Az EM-BIO talajba juttatásával, a jótékony hatású mikrobák újra felszaporodnak a földben és kiszorítják a növényekre veszélyes kórokozókat

Lombkezelésben 

Az EM-BIO-t rápermetezheti a növények lombozatára. A növekedési és érési időszakban, jelentősen növelheti növényei betegségekkel, kártevőkkel szembeni ellenálló képességét, mérgező vegyszerek nélkül.

Komposztálásban, szárbontásban 

Az EM-BIO-t komposzt halomhoz keverve, zöld hulladékokból, szármaradványokból, kiváló minőségű trágyát készíthet növényei számára.

Vízvezeték és öntözőrendszer vízkőmentesítésében 

Az EM-BIO gátolja a dugulást okozó kedvezőtlen biofilm és vízkőlerakódások kialakulását. Magas antioxidáns aktivitása következtében, antikorrozív hatású, megszünteti az algásodást, megkímélve Önt ezzel az öntözőrendszer karbantartásától.

 

Szárított Bio Bokashi szaglekötésre - 600g

 

Organikus Bokashi Háztartási Vödör

Az Organico konyhai komposztáló vödör kitűnően alkalmas a konyhai hulladékok/maradékok szagmentes fermentálására. Kényelmesen és könnyen használható. A háztartási vödör ’végterméke’ egy kitűnő minőségű ’trágya’, mely alkalmas cserepes és kerti növények táplálására. A csapon át távozó ’trágyát’ 1:1000-2000 arányban hígítva célszerű felhasználni.

Méretek: 37 x 27 x 32 cm

Űrtartalom: 16 L

Tartalmaz: 1db fedő, 1db szűrő, 1db mérőkanál, 1db simító lapát, 1db adagoló