Jóindulatú helyzeti szédülés –BPPV-ben – szenvedett, az EM kerámia karkötő néhány napos viselése...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Bioemsan testápoló tej

 

A bioemsan testápoló tej jótétemény minden bőrtípus számára, védi a bőrt a kiszáradástól és puhává, kellemes tapintásúvá, selymessé teszi a bőrt. Érzékelni és élvezni fogja.Ez a könnyű, tejszínszerű testápoló tejben illatos narancsszirom és rozmaring hydrolatok, Aloe Vera gél, tápláló hidegpréselésű olajok és bőrápoló gyógynövénykivonatok kerültek feldolgozásra. Kerámia, Manju és Manju tengeri só a páratlan technológia további alkotóelemeiként egészítik ki a kiváló minőségű receptúrát. A kereskedelemben szokványos termékektől eltérően, melyek 90 %-ban vizet és szintetikus zsírt tartalmazhatnak ápolóanyagként, és a bőrt hosszú távon kiszárítják, a bioemsan testápoló tej harmonikus zsír- és nedvességarányú, és kizárólag magas minőségű alapanyagokat tartalmaz.

A testápoló tej jótétemény minden bőrtípus számára, megvédi a bőrt a kiszáradástól, puhává, selymessé teszi a bőrt. Ebben a tejszínszerű testápoló tejben illatos narancsszirom- és rozmarin hydrolátok, Aloe Vera gél, tápláló hidegpréselésű olajok és EM_Effektív® Mikroorganizmusokkal fermentált bőrápoló gyógynövények kerültek feldolgozásra. Az EM kerámia, a Manju és a Manju tengeri só mint az EM-technológia további részei egészítik ki a kiváló minőségű recepturát. A BIOEMSAN® testápoló tej kiegyensúlyozott zsír- és folyadékrészt tartalmaz.Sorbinsavval konzerválva; szintetikus emulgátorokat, illat- és színező anyagokat nem tartalmaz, nem génmanipulált. 

 

INCI összetétel:

CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER DISTILLATE* (orange flower water*), CARTHAMUS TINCTORIUS OIL* (thistle oil*), ALCOHOL* (organic ethyl alcohol*), CETEARYL OLIVATE (and) SORBITAN OLIVATE (emulsifier derived from olive oil), AQUA (revitalised water and Manju), ALOE BARBADENSIS GEL* (aloe vera gel*), CAMELINA SATIVA OIL* (gold of pleasure oil*), ALUMINIUM IRON SILICATES (ceramic powder), SALES (Manju Sea Salt), XANTHAN GUM (xanthan), TOCOPHEROL (natural vitamin E), LACTIC ACID (lactic acid); herbal extracts*: ANTHEMIS NOBILIS EXTRACT* (roman camomile*), CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT* (marigold*), LAVANDULA ANGUSTIFOLIA EXTRACT* (lavender oil*), GLYCYRRHIZA GLABRA EXTRACT* (liquorice root*); POTASSIUM SORBATE (potassium sorbate); AROMA* (blend of essential oils*): Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Citral**, Farnesol**.

*=kontrollált biogazdálkodásból;

**=illóolajok alkotóelemeként