Megtaláltam, bevonzottam azt az anyagot,amitől még álmomban is fejlődök. Vagyis ami a hétköznapi...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Bioemsan dezodor

 

A bioemsan dezodor gondoskodik a tökéletesen friss érzésről. Az izzadás természetes, fontos, egészséges reakciója a bőrnek a magas külső hőmérsékletre. Emiatt nem szabad azt dezodorral meggátolni, hanem pusztán csökkenteni kell. Egyidejűleg a kellemetlen szagképződést is csökkenteni kell.Az effektív mikroorganizmusok köteléke a hatékony illóolajokkal és zsálya hydrolattal a szokványos izzadás gátlók természetes alternatívájává teszi a bioemsan dezodort.

A BIOEMSAN® Deodorant egy természetes, egészséges és hatékony alternatívája a hagyományos, az egészségre káros izzadáscsökkentő termékeknek. Az izzadság a bőrnek egy természetes, és egészséges reakciója a magas hőmérsékletre. Az EM_Effektív® Mikroorganizmusok fermentátumok formájában történő kapcsolása a kerámiaporhoz és a tengeri sóhoz valamint a hatékony illóolajok és a zsálya-hydrolat frissítő érzést adnak és megelőzik a kellemetlen testszag kialakulását.Szintetikus emulgátorokat, illat-, színező és konzerváló anyagokat nem tartalmaz, nem génmanipulált. 

 

INCI összetétel: ALCOHOL* (organic ethyl alcohol*), AQUA (revitalised water and Manju), SALES (Manju Sea Salt), SALVIA OFFICINALIS WATER* (sage distillate*), LACTIC ACID (lactic acid); herbal extracts*: SALVIA OFFICINALIS EXTRACT* (sage*), THYMUS VULGARIS EXTRACT* (thyme*), MENTHA PIPERITA EXTRACT* (peppermint*); AROMA* (blend of essential oils*): Limonene**, Citral**, Eugenol**, Isoeugenol**, Linalool**, Geraniol**.

*=kontrollált biogazdálkodásból;

**=illóolajok alkotóelemeként