Egy nagy vérveszteséggel járó viszonylag bonyolult ortopédiai műtét, csípő protézis beültetés...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Bioemsan fogkrém homeopátiás

 

A Bioemsan homeopátiával összeegyeztethető fogkrém bázisos pH – értékkel. Hozzáadott fluoridoktól mentes. Mentolmentes menta és természetes levélzöld a különleges hozzávalók, melyek a bioemsan fogkrémnek a homeopátiával való összeegyeztethetőséget biztosítják.

Az EM kerámiapor, a napon szárított sárga agyag, a krétapor, a korallalga-por és a veegum kiválóan és maximálisan kímélő módon tisztítanak. Az EM-fermentált gyógynövények, az EM kerámia, a Manju tengeri só, az EM kerámiával aktivált víz és a Manju alapozzák meg a fogak és a fogíny egészségének megőrzését. A ratán-növény gyökere, a zsálya, a neem-fa kérge, a kamilla és a mirrha-gyanta ősidők óta bevált hatékony, természetes anyagok az egészséges fogíny megörzésére. Egy egészséges édes ízhatású stevia és az olyan gyógynövények mint a kardamom, a gyömbér, az ánizs, az édeskömény, a kömény adják a BIOEMSAN® fogkrémek jellegzetes ízes, friss aromáját –menthol nélkül.Hozzáadott fluoridáktól, szintetikus íz-, színező- és konzerváló-anyagoktól mentes, nem génmanipulált. Bázisos ph-értékű!

 

INCI összetétel:

 CHALK (chalk), SORBITOL (sorbite), AQUA (revitalised water and Manju), GLYCERIN* (vegetable glycerin*), ALCOHOL* (organic ethyl alcohol*), ALUMINUM IRON SILICATES (ceramic powder), RICINUS COMMUNIS OIL* (castor oil*), XANTHAN GUM (xanthan), ILLITE (yellow clay), ALOE BARBADENSIS GEL* (aloe vera gel*), COCO-GLUCOSIDE (coco glucoside), SALES (Manju Sea Salt), STEVIA REBAUDIANA LEAF/STEM EXTRACT* (stevia*), CI 75810 (natural chlorophyll), herbal extracts*: COMMIPHORA MYRRHA EXTRACT* (coral calcium*), MELIA AZADIRACHTA EXTRACT* (neem bark*) KRAMERIA TRIANDRA EXTRACT* (Ratanhia root*), PROPOLIS* (propolis extract*), SALVIA OFFICINALIS EXTRACT* (sage*); AROMA* (blend of essential oils*): Limonene**, Eugenol**.

*=kontrollált biogazdálkodásból;

**=illóolajok alkotóelemeként