Volt egy érdekes esetem a kutyánkkal, aki 1,5 éves, még igen játékos, nagytestű (berni pásztor...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Bioemsan fogkrém

 

Bioemsan fogkrém bázisos pH –értékkel. Hozzáadott fluoridoktól mentes. A borsmenta és kamilla a frissítő ízhatást és kellemes érzést biztosítanak.

A kréta és a nap által kiszárított sárga agyag kiválóan és nagyon kíméletesen tisztítanak. Az EM-fermentált gyógynövények, az Manju, a Manju tengeri só az EM kerámia által aktivált víz többszörösére növelik a hatékonyságukat. A ratánia-növény gyökere, a neem-fa kérge, a mirrha-gyanta, propolisz és zsálya ősidők óta bevált hatékony, természetes anyagok a fogínyvérzés ellen. Az Aloe Vera-ból, Stevia-ból és természetes illóolajokból (szegfűszeg, fahéj, kamilla, borsmenta) készült tápláló kivonatok frissítő ízhatást adnak a BIOEMSAN® fogkrémnek.Hozzáadott fluoridoktól, szintetikus ízesítő, színező és konzerváló anyagoktólmentes, nem génmanipulált. Bázisos ph-értékű! A szájban egészséges baktérium flórát hoz létre, gátolja a fogíny gyulladását és sorvadását! A rathanianövény gyökeréből, amely magas csersavtartalmával vérzéscsillapító és megakadályozza a fogíny vérzését. A szájban bázisos pH- értéket hoz létre. Fluoridot, színezéket és tartósítószert nem tartalmaz. Genetikailag nem manipulált!

 

INCI összetétel:

CHALK (chalk), SORBITOL (sorbite), AQUA (revitalised water and Manju), GLYCERIN* (vegetable glycerin*), ALCOHOL* (organic ethyl alcohol*), ALUMINUM IRON SILICATES (ceramic powder), RICINUS COMMUNIS OIL* (castor oil*), XANTHAN GUM (xanthan), ILLITE (yellow clay), ALOE BARBADENSIS GEL* (aloe vera gel*), COCO-GLUCOSIDE (coco glucoside), SALES (Manju Sea Salt), STEVIA REBAUDIANA LEAF/STEM EXTRACT* (stevia*); herbal extracts*: COMMIPHORA MYRRHA EXTRACT* (coral calcium*), MELIA AZADIRACHTA EXTRACT* (neem bark*), KRAMERIA TRIANDRA EXTRACT* (ratanhia root*), PROPOLIS* (propolis extract*) , SALVIA OFFICINALIS EXTRACT* (sage*), ANTHEMIS NOBILIS EXTRACT* (roman camomile*); AROMA* (blend of essential oils*): Linalool**, Eugenol**, Limonene**.

*=kontrollált biogazdálkodásból;

**=illóolajok alkotóelemeként