Az Emóció testsúlyomat harmonizálta, fogytam tőle.

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Bioemsan arctisztító tej

 

Bioemsan tisztítótej az egészséges és nyugodt kisugárzásért. Természetesen lágy arctisztítás.A bioemsan tisztítótej a tisztítás alapját jelenti az egészséges bőrért, mely képes ellátni funkcióit, idő előtt nem öregszik, és a mindennapi élet sokrétű kihívásainak ellenáll. Tegyen jót arcbőrének!A bioemsan tisztítótejjel történő tisztításkor megmarad a bőr saját zsír- és nedvességtartalma és így a leglágyabb módon távolítja el a szennyeződéseket.A száraz vagy rendkívül érzékeny és ingerlékeny bőrűek számára ez kiemelkedő fontosságú.Az oliva- és lenolaj az illatos hyrolátokkal és EM-Effektív Mikroorganizmusokkal (Manju, kerámia, Manju tengeri só és rozmaring, borsmenta és zsálya gyógynövénykivonatok) ideális kombinációt képeznek.

Az egészséges bőr egyik fontos feltétele a helyes tisztítása, hogy képes legyen ellátni a funkcióit, idő előtt ne öregedjék meg, képes legyen megbirkózni a mindennapi élet sokrétű kihívásaival. A bőrproblémák gyakran kizárólag a helytelen tisztításra vezethetők vissza. A BIOEMSAN® TISZTÍTÓTEJ- jel történő tisztításkor megmarad a bőr saját zsírtartalma és hidratációja. Ezáltal a legkímélőbb módja a bőr szennyeződésektől történő megszabadításának. Az oliva- és lenolaj az illatos hydrolátokkal és Effektív Mikroorganizmusokkal (Manjum EM kerámia, Manju tengeri só, rozmarinból, borsmentából és zsályából készült EM-fermentált gyógynövénykivonat) ideális kombinációt képeznek.Szintetikus emulgátoroktól, illat- és színezőanyagoktól mentes, nem génmanipulált.

 

INCI összetétel:

AQUA (revitalised water and Manju), ROSMARINUS OFFICINALIS WATER* (rosemary distillate*), OLEA EUROPAEA OIL* (olive oil*), ALCOHOL* (organic ethyl alcohol*), ROSA DAMASCENA DISTILLATE* (rose flower water*), CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER DISTILLATE * (orange flower water*), CETEARYL GLUCOSIDE (and) CETEARYL ALCOHOL (vegetable emulsifier), HAMAMELIS VIRGINIANA DISTILLATE* (witch hazel distillate*), CAMELINA SATIVA OIL* (gold of pleasure oil*), SALES (Manju Sea Salt), TOCOPHEROL (natural vitamin E), XANTHAN GUM (xanthan), LACITIC ACID (lactic acid); herbal extracts*: MENTHA PIPERITA EXTRACT* (peppermint*), ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT* (rosemary*), SALVIA OFFICINALIS EXTRACT* (sage*); POTASSIUM SORBATE (potassium sorbate); Limonene**, Linalool**, lemon grass oil**. Conserved with potassium sorbate.

 

*=kontrollált biogazdálkodásból;

**=illóolajok alkotóelemeként