Az Emóció használatával, feleségem porallergiája és nyelési problémája csökkent.

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

EM Manju só utántöltő


Az ásványi anyagok nélkülözhetetlen tápanyagok, amikre szükségünk van egészségünk megőrzéséhez. A Manju tengeri só nemcsak kiemeli az ételek ízét, hanem biztosítja az egészségünk megőrzéséhez szükséges ásványi anyagokat is. Eltérően más asztali sóktól, a Manju tengeri só hatékony antioxidánsokat is tartalmaz, melyek irányítják és visszafordítják a szabadgyökök okozta káros oxidációs folyamatokat a szervezetünkben.

A Manju tengeri só a japán Okinawa sziget körüli tiszta tengervíz effektív mikroorganizmusokkal történő erjesztésével készül, így egy antioxidánsokban és nyomelemekben gazdag forrást képez. A vizet napon történő szárítással, melegítéssel és kerámia kemencében történő hevítéssel párologtatják el. Minden szennyeződést kifinomult lézer technológiával távolítanak el.

A Manju tengeri só felhasználása:

 

·         A Manju tengeri só a közönséges asztali sóhoz hasonlóan használható.

·             Főzéshez, savanyításhoz, pácoláshoz és kedvenc ételei ízének kiemeléséhez.

·            Méregtelenítő lábbedörzsölőként való alkalmazásához oldjunk fel EM sót Manju-ban, majd   finoman masszírozzuk be a talpunkba és a lábfejünkbe 10 percen keresztül.

·            Szobanövények, zöldségek és virágok számára kitűnő ásványi anyag forrásként szolgálhat ¾ teáskanál Manju tengeri sóból és 12 liter vízből képzett oldat.

·            Felhasználható szórófejes permetezőből kiszórva, vagy locsolóvízként. 

·            Manju ital fogyasztásánál az Manju só használatával csökkenthető a szükséges Manju ital mennyisége.

 

 

Összetevők: Napon szárított tengeri só, EM és Manju

Ásványi anyag tartalom: Ezen értékek a só egy grammjában jelölik az ásványi anyagok mennyiségét mikrogrammban.


 

Kálcium 0,178 (µg/g)

Nitrogén 0,159 (µg/g)

Cink 1 (µg/g)

Réz < 1 (µg/g)

Szelén < 5 (µg/g)

Nátrium 32,5 (µg/g)

Vas 12 (µg/g)

Foszfor < 5 (µg/g)

Magnézium 2,79 (µg/g)

Mangán < 1 (µg/g)

Jód < 10 (µg/g)

 Molibdén < 2 (µg/g)

Króm 3 (µg/g)

 

 


 

     EM-Manju só készítéséhez közönséges asztali sót, Manju tengeri sóval kell beoltani. 0.9kg sóhoz keverjünk hozzá 0.1kg Manju tengeri sót. Negyven napos sötét helyen való érlelés után 1kg Manju sót kapunk, amely rendelkezik az effektív mikroorganizmusoknak köszönhető összes pozitív tulajdonsággal.