Az Emóció használatával, feleségem porallergiája és nyelési problémája csökkent.

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Bioemsan tusfürdő gél

 

A bioemsan tusoló gél örömtelivé teszi bőre számára a zuhanyzást, és napról napra több élvezetet visz a fürdésbe. Érzékelni fogja a változást.Természetes tisztítás a mélytisztított bőrnek: a szantálfa és rózsafa valamint trópusi virágok, jázmin és Ylang Ylang kombinációjából készült érdekes, fanyar illat élvezetessé teszi a mindennapi tusolást. Az enyhe növényi tenzidek gyengéden és kíméletesen tisztítanak. Az Aloe Vera hidratálja, a jojoba és leindotter olajak ápolják a bőrt már zuhanyzás közben is.

A szantálfa és rózsafa valamint trópusi virágok, jázmin és Ylang Ylang kombinációjából készült érdekes, fanyar illat élvezetessé teszi a mindennapi tusolást. A tusolást követően is érezhetően megmarad a börön egy finom réteg. Az enyhe növényi tensidek gyengéden és kíméletesen tisztítják a bőrt. Az Aloe hidratálja, a Jojoba- és a Leindotter olajak pedig már zuhanyozás közben ápolják a bőrt.Sorbinsavval konzerválva; szintetikus emulgeálószerektől, tensidektől, illat- és színezőanyagoktól mentes, nem génmanipulált.

 

INCI összetétel:

 AQUA (revitalised water and Manju), COCO GLUCOSIDE (coco glucoside), DISODIUM COCOYL GLUTAMATE (acyl glutamate), ALOE BARBADENSIS GEL* (aloe vera gel*), ALCOHOL* (organic ethyl alcohol*), SALES (Manju Sea Salt), SIMMONDSIA CHINENSIS OIL* (jojoba oil*), CAMELINA SATIVA OIL* (gold of pleasure oil*), HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL * (sallow thorn oil*), HYDROLYZED WHEAT PROTEIN (wheat protein), CITRIC ACID (citric acid), TOCOPHEROL (natural vitamin E), CARAMEL (caramel), XANTHAN GUM (xanthan); herbal extracts*: TILIA CORDATA EXTRACT* (lime blossom*); POTASSIUM SORBATE (potassium sorbate); AROMA* (blend of essential oils*): Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Benzyl Benzoate**. Conserved with potassium sorbate.

 

*=kontrollált biogazdálkodásból;

**=illóolajok alkotóelemeként