A humán felhasználásra alkalmas fermentált folyadékot, az EMÓCIÓ 7.84 –et fogyasztom. Súlyos,...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Bioemsan Arctonik

 

A bioemsan arctonik természetes módon egészíti ki az arcápolást és a bőrre gyakorolt frissítő hatásával valódi jó közértzetről gondoskodik. Természetes felfrissülés arcának.Természetes hatás az egészséges bőrért: az illatos narancsvirág-hydrolat a Manjuval, Manju tengeri sóval és gyógynövénykivonatokkal hidratálja a bőrt és ellátja a szükséges impulzusokkal a sejtfunkciók aktiválásához.

Illatos narancsvirág-hydrolat, a narancsvirág-illóolaj (Neroli) vízgőz-desztillációval történő előállításának egyik értékes mellékterméke, amely a Manjuval, a Manju tengeri sóval és az EM fermentált gyógynövényekkel kombinálva keresztül hidratálja a bőrt és biztosítja számára a szükséges impulzust a sejtfunkciók aktiválásához. A BIOEMSAN® TISZTÍTÓTEJ- jel történt tisztítást követően szórjuk rá a bőrfelületre és enyhén masszírozzuk be. Ezután krémezzük be a bőrt. Nagyon száraz levegőjű helységben javasoljuk, hogy napközben többször is fújják be bőrüket a BIOEMSAN® TONICUM - mal. Forró napokon igazi jótétemény a bőrnek és a léleknek a TONICUM permete!Szintetikus illat-, színező- és konzerválóanyagoktól mentes, nem génmanipulált.

 

INCI összetétel:

CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER DISTILLATE* (orange flower water*), ALCOHOL* (organic ethyl alcohol*), AQUA (revitalised water and Manju), SALES (Manju Sea Salt); herbal extracts*: VERONICA OFFICINALIS EXTRACT* (veronica*), ANTHEMIS NOBILIS EXTRACT* (roman camomile*), EQUISETUM ARVENSE EXTRACT* (horsetail*), CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT* (marigold*), ALTHAEA OFFICINALIS EXTRACT* (marshmallow root*), MELISSA OFFICINALIS EXTRACT* (melissa*), LAVANDULA ANGUSTIFOLIA EXTRACT* (lavender oil*), GLYCYRRHIZA GLABRA EXTRACT* (liquorice root*); AROMA* (blend of essential oils*); Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Farnesol**, Citral**.

*=kontrollált biogazdálkodásból;

**=illóolajok alkotóelemeként