Évek óta küszködtem meleg allergiámmal, gyógyszert is szedtem rá, amikor 2007 tavaszán...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Manju fermentált ital

A Manju kedvező hatása szervezetünkre

 • 100%-ban természetes anyagokból épül fel
 • erősen vitalizáló hatású
 • nagy mennyiségben tartalmaz nyomelemeket, vitaminokat, enzimeket
 • könnyen felszívódik
 • méregtelenítő hatású
 • káros mellékhatása nincs

 

Mi a Manju?

 

A Manju az EM bázisán, kifejezetten emberi fogyasztásra kifejlesztett készítmény, egy rendkívül hatékony ital, az egészség megőrzésére és visszanyerésére.

Rizskorpa, tengeri hínár és papaya - egy japán professzor által elkülönített - effektív mikroorganizmusokkal végzett fermentációja után kerülnek kivonásra azok a rendkívül értékes anyagok, amelyeket ez a több mint 80 fajta pozitív mikroorganizmus termelte kivonat tartalmaz. Nagyon intenzív hatású, rendkívül sokféle antioxidáns, kb. 40 féle nyomelem, vitaminok, és még más bioaktív anyagok ötvözete. Mesterséges vitaminok, vegyi adalékok (E…stb.) nincsenek benne. Ezen összetételénél fogva rejlik benne azaz erő, mellyel képes megállítani az emberi szervezetben beindult láncreakciókat, melyeket az aktivált, agresszív oxigén indít be.

 

Mi a Manju összetétele?

 • víz                                   65%
 • rizskorpa                         12%
 • teljes őrlésű rizs               10%
 • friss papaya gyümölcs        8%
 • tengeri moszat                   5%

 

  

10 ml Manju az alábbi antioxidánsokat tartalmazza 

 • α-tokoferol                      12,8 mg
 • γ-orizonol                         7,5 mg
 • likopin                              6,2 mg
 • flavonoidok                       1,7 mg
 • ubikinonok                        2,2 mg

 

Tartalmaz továbbá bioaktív anyagokat, mint pl. NAD, NMN, L-alanin, L-glutamin, valamint peptideket és 40 féle nyomelemet.

 

  

Hogyan hatnak az antioxidánsok?

 

Az emberi szervezetben keletkező szabad gyökök elégetik a lipoidokat, degenerálják a fehérjéket, enzimeket deaktiválnak és nukleinsavakat bontanak le. Főleg ezek azok a fiziokémiai változások, amelyek a betegségeket és az idő előtti öregedést okozzák.

Az antioxidánsok úgy hatnak, hogy gátolják a daganatsejtek kialakulását, vagy megsemmisítik azokat azáltal, hogy lecsökkentik a természetes falósejtekkel szembeni ellenálló képességüket. Egyben növelik a falósejtek immunitási fokát, védekező erejét. A T-sejt termelődést segítik, miáltal megnövelik a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét, valamint fokozzák a sejtképződést is.

  

Miért egyedülálló a Manju?

 

Az Manju színtelen, szagtalan, átlátszó, aranyszínű folyadék, melynek számos fiziokémiai jellemvonása van. Főleg ennek révén képes az emberi szervezet nagyon könnyen felvenni, felszívni a Manju-ban lévő antioxidánsok, bioaktív és ásványi anyagok sokaságát.

A Manju segíti a szervezet öngyógyító folyamatait, és fokozza a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.

A Manju-nak semmilyen káros mellék- és utóhatása nincs.

 Mivel a szervezetre gyakorolt pozitív hatása igen erős, több helyen komolyan megkezdődött hatás-mechanizmusának orvosi kutatása és terjedőben van a használata.

  

Hogyan alkalmazzuk a Manju-t?

 

    Az alkalmazást kis mennyiségekkel kezdjük, bő folyadék bevitele mellett, hogy a szervezetet ne érje sokkhatás. A fogyasztás kezdetén az érzékenyebb pácienseknél felléphetnek méregkiválási jelenségek. Ez esetleg átmenetileg lehet láz, hidegrázás, ízületi fájdalom vagy valamilyen nem veszélyes bőrelváltozás. Az ilyenektől nem kell megijedni, mert ezek nem káros mellékhatások és rövid idő után eltűnnek. A gyógyulás jeleiként kell tekinteni őket. (Ilyen jelenség a megfázás esetén a köhögés, váladékképződés, láz esetén az izzadás, vagy az emésztőszervi betegségeknél a hasmenés vagy a hányás.) Ha jelentkezne valamely kísérőjelenség, ne riadjunk meg. Esetleg feküdjünk ágyba egy kis időre. A kezdeti kísérőjelenség mértéke főleg az adott betegség fajtájától és súlyosságától függ. Az ajánlott adagolás mellett ki kell tartani, azt legfeljebb csak kis mértékben csökkentsük. Egy vagy két hét elteltével az adagot emelhetjük. A kezelés során 2-3 alkalommal következhet be visszaesés – ami alatt erős légzés, hőemelkedés, szívdobogás léphet fel – amely esetén óvatosan csökkentsük a napi adagot. Néhány hónap elmúltával szemmel látható „megfiatalodás” történik. Ezután összesen 10-40 ml Manju-ra lesz szükség, amely a továbbiakban stimulálja az egészséget.

  

Mi az ajánlott fogyasztási mennyiség?

 

Súlyosabb megbetegedéseknél                naponta 3-szor 15-25 cm3 (ml)

Enyhébb esetekben                              naponta 3-szor 10-20 cm3 (ml)

Megelőzésre                                        naponta 2-szer 10 cm3 (ml)                            

 

 

Az Manju más italokkal történő keverése nem csökkenti a hatást. Fogyasztható önmagában, vízzel, teával, kávéval vagy gyümölcslével keverve.

  

Hogyan tároljuk?

 

   Felbontás után hűvös, de nem hűtött, sötét helyen tároljuk. Ideális tárolási hőmérséklet: 15-20ºC.  Közvetlen napsugárzásnak ne tegyük ki. Ha üledék keletkezne benne, vagy lebegő részecskéket lehetne látni, azok nem jelentik a készítmény megromlását. A palack kinyitásakor a benne lévő folyadéknak nem szabad kellemetlen szagot árasztania. Mivel nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, ezért a felbontott palack tartalmát 2 hónapon belül fel kell használni. Fogyasztható a dobozon és a palackon jelzett időpontig. (nap/hónap/év)