Jóindulatú helyzeti szédülés –BPPV-ben – szenvedett, az EM kerámia karkötő néhány napos viselése...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

BIOEMSAN kozmetikumok

 

Bioemsan – természetes kozmetikumok effektív mikroorganizmusokkal

Egyszerűen több szépség és jólét

 

A bioemsan természetes kozmetikumok minősített gyártója. ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó értékes nyersanyagok, gyógynövényekből és egyéb változatos természetes forrásokból, effektív mikroorganizmusokkal, Manjuval, revitalizált vízzel és Manju tengeri sóval feljavítva.

 

 

A bőrünk természetes védőrétegünk, ezért kell természetes módon ápolnunk.

 

A bőr a legkomplexebb szerve az emberi testnek és természetes pajzs a környezeti hatásokkal szemben. Egyidejűleg belső állapotunk visszatükrözője is. Gondoljunk csak a számos metaforára a bőrünkkel kapcsolatban. Mindez azt mutatja, hogy milyen fontos a belső és külső a személyes jólétünk szempontjából. A hagyományos kínai orvostudományban és Azsúrvéde tanokban a bőrünk a kapu szervezinkhez.

 

Bőrünk csodája

 

Bőrünk ép savas köpenyével megvéd a vírusoktól, gombáktól és baktériumoktól. védi a szervezetet a hőtől, hidegtől, sokkhatástól, súrlódástól, fénytől és kemikáliáktól. Bőrünk vizet és oldott tápanyagokat szállít. Képes elnyelni zsírban oldódó anyagokat a bőrkeményedéseken keresztül, és továbbítja a testünk belsejébe, melyet a gyógyszerek és kozmetikumok kihasználnak. Aktív összetevői, melyek a legfinomabb molekulákból állnak – mint néhány zsírban oldódó anyag vagy esszenciális olajok – áthatolnak rajta és testet öltenek a testünkben.

 


 

BIOEMSAN - Az egész univerzum 3 szótagban.

 

BIO – Magától értetődik: csak ellenőrzött, biológiai termesztésből származó, vadvirágokból nyert és egyéb, a természetben előforduló, kiváló minőségű alapanyagokat dolgozunk fel.

EM – az ún. Effektív Mikroorganizmusok, a japán Teruo Higa professzor által kereken 25 évvel ezelőtt történt felfedezésük óta meghódították a világot. A legkülönbözőbb alkalmazási területeken elért csodával határos sikereik köteteket töltenek meg. Az EM fermentált gyógynövények, a Manju és kerámia és az óceánok mélyéről származó Manju tengeri só meghatványozzák a krémeink alkotóanyagainak hatékonyságát.

SAN – A japánoktól a jó modor és a tisztelet kifejezéseként a név után helyezik ezt a kis szótagot. A ’-san’ szótag által kifejezett tisztelet illik a mi vállalatunk alapelvéhez. Partnereink is szeretettel és tisztelettel bánnak a növényekkel, az állatokkal és az emberekkel.

 


 

A természet lelkét nagyra becsülni.

A minőséget megóvni.

Most és a jövőben.

 

Aki a Bioemsan natúrkozmetikumot használja, bízhat a minőségi kritériumainkban, és biztos lehet benne, hogy csakis a legjobbak kerülnek a bőrére. Amit garantálunk:

 

·         A rendelkezésre álló legmagasabb minőségű nyersanyagok kontrollált biológiai termesztésből vagy Demeter-termesztésből

·         Kíméletes feldolgozás azzal a céllal, hogy a lehető legnagyobb mértékben meghagyja természetességét és a GMP-irányelveknek megfelelően történjen a termelés. Ez azt jelenti, hogy a higiéniai intézkedések ugyanolyan fontosak, mint a dokumentáció bármely formája

·         Az összetevők teljes mértékű feltüntetése

·         Emulgeálószer-, tenzid-, illatanyag-, színezékmentes

·         Állatkísérleteket nem végzünk

·         Génmanipulációtól mentes termék: a Bioemsan lemond azon növényi vagy állati nyersanyagokról, melyek tulajdonságait génmanipulációval módosították

·         A szigorú osztrák, natúrkozmetikumokra vonatkozó törvényi előírások betartása

 


 

Döntő fontosságú, hogy hogyan gondolkozunk, hogyan töltjük napjainkat, hogyan táplálkozunk, mivel vesszük körül magunkat, és mit teszünk a bőrünkre. Ez mind tartósan befolyásolja kisugárzásunkat. Ezért kellene egyszerűen a legjobbat tennünk a jó közérzetünkért. A Bioemsan megeleveníti az életet. Az Ön életét. A legszebbet, amit a Föld adhat.

 

Az a véleményünk, hogy minden egyes terméket a saját összességében kellene szemlélni és értékelni. Nem csak a felületi hatásról van szó, hanem a belső értékekről és arról, ahogyan a dolgok megnyilvánulnak a világban.

 

1, Egyszerűen több szépség és jó közérzet. – A Bioemsan biotanúsítású natúrkozmetikum.

A kontrollált biológiai termesztésről, vadvirágokból és egyéb természetes alapanyagú készletekből származó értékes nyersanyagok kerülnek nemesítésre a Manju-val, Manju sóval és az effektív mikroorganizmusokkal.

 

2, Egyszerűen több természetes ápolás és egészség – A bőrünk a legnagyobb érzékszervünk és ezért a teljes figyelmünket meg kell kapnia. A Bioemsan a létfontosságú funkciójában támogatja a bőrét: anyagcsere, érzékelés és védelem a terhelő környezeti hatásoktól.

 

3, Egyszerűen nagyobb életminőség – Akinek csak az évek száma van a látóterében, gyorsan belátja, hogy az élet elsősorban életörömöt és életminőséget jelent. Mindegy milyen idősek leszünk, hogyan változunk, az élet egy folyó a személyes érettséghez. Ez kifelé visszatükröződik a megjelenésünkben és szépségünkben. A Bioemsannal egy új életminőség szívódik fel a bőrbe.

 

4, Egyszerűen több életöröm – Leegyszerűsítve elmondható, hogy az effektív mikroorganizmusok mindenhol jelen vannak, ahol megmutatkoznak, regeneráló hatásúak, így az élet erőit és az egészséget erősítik, és akadályozzák a degeneratív és betegségokozó folyamatokat.

 

5, Egyszerűen tartós – A Bioemsan fair kereskedelemre és tartósságra alapszik és állandóan új anyagokat keres, melyek a jól bevált tudással kombinálva, új, érdekes termékeket eredményeznek. Innovatív projektek támogatása ebben a körben különösen a szívügyünk.

 

6, Egyszerűen élő – A Bioemsan egy élő termék, mely halad az idővel, és ideálisan az emberek szükségleteihez igazodik. E mögött a szakemberek „know-how”-ja áll , akiknek a szenvedélye a természetes szépségünk támogatása.

 

7, Egyszerűen sokrétű - A Bioemsan természetes kozmetikumok széles skáláját kínálja, mely a mindennapot teljesen kellemessé teszi. Mindeközben minden területre kompakt megoldásokat kínálnak. A kevesebb egyszerűen több.

 

 

Arcápolás

A természet lelkét megismerni.
Önmaga tükörképe.
Szemet gyönyörködtető látvány az életnek.

Az arc a lelkünk kifejeződése. Sehol sem tükröződik vissza ilyen tisztán, ami minket foglalkoztat. Emiatt igénylünk naponta friss impulzusokat, melyek új életörömöt ajándékoznak nekünk. Mert amikor a világot sugárzó arccal fogadjuk, visszasugároz ránk a világ.

Bioemsan balzsam krém

 

A bioemsan balzsamkrém védi és ápolja az összes bőrtípust. Természetesen tiszta balzsam az Ön kisugárzásáért. Minden bőrtípusra alkalmas, de különösen jótékony hatású a száraz vagy érzékeny bőrre.Ez a tartalmas ápolókrém ingermentes, bőrnyugtató összetevőket tartalmaz. Mert fontos, hogy arca ragyogóan szép legyen.Ingermentes mandula, bogáncs- és jojobaolajjal, bőrnyugtató éjszakai gyertyaolajjal, nedvességmegőrző shea-vajjal és kamillavirág-hydrolattal.A tiszta gyapjú-faggyú és hyaluron-sav megkötik a bőrben a nedvességet. Az édesgyökér, citromfű és hibiszkuszgyökér nyugtatják a bőrt. A Manju és gyógynövénykivonatok, kerámia és Manju tengeri só gondoskodnak a bőr egészséges hydrolipid borításáról. A hyaluron-sav természetes Anti-Agingként, a Pongamol természetes fényvédőként hat.

 

Bioemsan hidratáló krém

 

A bioemsan hidratálókrém aktiválja a bőrfunkciókat. Természetes hidratáló donor a sugárzó arcbőrért.A bioemsan hidratálókrém ideális nappali- és éjszakai ápolókrém a fiatal és zsíros bőrre, és könnyű nyári krémként alkalmas a normáltól a száraz bőrre. Aktiválja egész természetesen a kisugárzását!Természetes hatás az egészséges kisugárzásért: Hyaluron-sav, Aloe Vera gél, narancsvirág-hydrolat és Iris-gyökér hidratálják a bőrt. A shea-vaj és a bogáncsolaj táplálják és védik a bőrt, egy növényi UV-védő anyag megvédi a bőrt a fényhatás okozta károsodástól. A Manju és fermentált gyógynövények, a kerámia, a korallalga-por és az EM tengeri só serkentik a bőrfunkciókat, és gondoskodnak egy egészséges savvédő burokról a bőrön. A többek között levendulából, körömvirágból, kamillából készült kivonatok megnyugtatják a bőrt. A Hyaluron-sav természetes Anti-Agingként, a Pongamol természetes fényvédőként hat.

 

Bioemsan arctisztító tej

 

Bioemsan tisztítótej az egészséges és nyugodt kisugárzásért. Természetesen lágy arctisztítás.A bioemsan tisztítótej a tisztítás alapját jelenti az egészséges bőrért, mely képes ellátni funkcióit, idő előtt nem öregszik, és a mindennapi élet sokrétű kihívásainak ellenáll. Tegyen jót arcbőrének!A bioemsan tisztítótejjel történő tisztításkor megmarad a bőr saját zsír- és nedvességtartalma és így a leglágyabb módon távolítja el a szennyeződéseket.A száraz vagy rendkívül érzékeny és ingerlékeny bőrűek számára ez kiemelkedő fontosságú.Az oliva- és lenolaj az illatos hyrolátokkal és EM-Effektív Mikroorganizmusokkal (Manju, kerámia, Manju tengeri só és rozmaring, borsmenta és zsálya gyógynövénykivonatok) ideális kombinációt képeznek.

 

Bioemsan Arctonik

 

A bioemsan arctonik természetes módon egészíti ki az arcápolást és a bőrre gyakorolt frissítő hatásával valódi jó közértzetről gondoskodik. Természetes felfrissülés arcának.Természetes hatás az egészséges bőrért: az illatos narancsvirág-hydrolat a Manjuval, Manju tengeri sóval és gyógynövénykivonatokkal hidratálja a bőrt és ellátja a szükséges impulzusokkal a sejtfunkciók aktiválásához.

 

Bioemsan ajakbalzsam

 

A bioemsan ajakbalzsam megóvja az ajkakat a kiszáradástól és az égető érzéstől. Kiváló alapozó az ajakrúzsokhoz. Természetes védelem egész napra.ajkaink bőrfelülete rendkívül érzékeny, mert nem tartalmaz faggyúmirigyet, melyek gondoskodnának a megfelelő zsírosságról. Ajkunkat csak egy vékony szaruhártya védi. Így hajlamos a kiszáradásra és berepedezésre. Különösen extrém hideg vagy meleg időben van szüksége védelemre.A bioemsan ajakbalzsam értékes növényi olajokat és viaszt tartalmaz, melyek gondoskodnak az ajkak bőrrétegének megfelelő zsír- és nedvességtartalmáról. A bioemsan ajakbalzsam ezenkívül kerámiát és Manju tengeri sót, a homoktövisbogyó narancsvörös olaját és indiai fa leveleinek kivonatát tartalmazza, melyek együttesen természetes fényvédelmet jelentenek a bőr számára.

 
 

Szájápolás

A természet lelkét felfedezni.

Egy mosolyban.

Ragyogó, mint a napunk.

 

Egy őszinte mosoly a megfelelő pillanatban,. megváltoztathatja a világot. Örömöt okoz. Összetart minket. Ezért mosolyogjon, amilyen gyakran csak tud.

 

Természetesen sugárzó mosoly. A bioemsan fogkrémmel a szép és egészséges fogak a legtermészetesebb dolgai a világon.

 

Dr. Gerhard Schneider fogorvos által gyakorlatban kipróbált és ajánlott.

 

A fogkrémek tisztítóanyaga abszolút kíméletes a fogzománccal a megfelelő tisztítóhatása mellet. A finoman őrölt kalcium- karbonát az alapja ennek a készítménynek, mely a természetben mészkőként vagy márványként fordul elő. A mészkő kitermelt formában fogzománckímélő és a bázisos pH – értékelőnyét is birtokolja, amely egészséges szájflórát eredményez. További természetes tisztítóként ásványi anyagokban gazdag sárga timföld szolgál, amely szintén bázisos.

 

A bioemsan fogkrémekben olyan növényeket alkalmazunk, melyeket időtlen idők óta a szájápolásnál megbecsülnek és melyek hatását a modern fogászat is elismeri: egy kivonat a ratánia – növény gyökeréből az indiai neem-fa kérgéből, mirha – gyantából és propoliszból, mely különleges hatásáról ismert. Egészséges édességet nyújt a Stevia növény levelei, a brazíliai mézlevél, mely Ausztriában kerül termesztésre. A frissítő íz hatást, nem utolsó sorban tiszta illóolajok biztosítják.

Bioemsan fogkrém

 

Bioemsan fogkrém bázisos pH –értékkel. Hozzáadott fluoridoktól mentes. A borsmenta és kamilla a frissítő ízhatást és kellemes érzést biztosítanak.

 

Bioemsan fogkrém homeopátiás

 

A Bioemsan homeopátiával összeegyeztethető fogkrém bázisos pH – értékkel. Hozzáadott fluoridoktól mentes. Mentolmentes menta és természetes levélzöld a különleges hozzávalók, melyek a bioemsan fogkrémnek a homeopátiával való összeegyeztethetőséget biztosítják.

 
 

Testápolás

A természet lelkét megélni.
Egy csodálatos élet során.
Minden értelmet nyer.

Az egészséges test teljes életerőt biztosít. Ezért kellene megérdemelt figyelmünkkel megajándékozni. Ébresszük fel szellemünket minden nap, és használjuk ki a napot.

Bioemsan dezodor

 

A bioemsan dezodor gondoskodik a tökéletesen friss érzésről. Az izzadás természetes, fontos, egészséges reakciója a bőrnek a magas külső hőmérsékletre. Emiatt nem szabad azt dezodorral meggátolni, hanem pusztán csökkenteni kell. Egyidejűleg a kellemetlen szagképződést is csökkenteni kell.Az effektív mikroorganizmusok köteléke a hatékony illóolajokkal és zsálya hydrolattal a szokványos izzadás gátlók természetes alternatívájává teszi a bioemsan dezodort.

 

Bioemsan tusfürdő gél

 

A bioemsan tusoló gél örömtelivé teszi bőre számára a zuhanyzást, és napról napra több élvezetet visz a fürdésbe. Érzékelni fogja a változást.Természetes tisztítás a mélytisztított bőrnek: a szantálfa és rózsafa valamint trópusi virágok, jázmin és Ylang Ylang kombinációjából készült érdekes, fanyar illat élvezetessé teszi a mindennapi tusolást. Az enyhe növényi tenzidek gyengéden és kíméletesen tisztítanak. Az Aloe Vera hidratálja, a jojoba és leindotter olajak ápolják a bőrt már zuhanyzás közben is.

 

Bioemsan kézkrém

 

A bioemsan kézkrém gyorsan felszívódik, kellemes érzést hagy maga után és természetes módon védi a kezeket az öregedéstől és az UV-sugárzástól.A bioemsan kézkrém kellemesen friss illatú. Magas értékű növényi olajok és zsírok, nedvességmegkötő hydrolatok és effektív mikroorganizmusok (gyógynövénykivonatok, Manju tengeri só, Manju és kerámia) keveréke. Különlegessége a növényi fényvédelem, mely indiai fának a kérgéből és leveleiből kerül kinyerésre, és megóvja a kezeket az UV-sugárzás okozta idő előtti bőröregedéstől.

 

Bioemsan testápoló tej

 

A bioemsan testápoló tej jótétemény minden bőrtípus számára, védi a bőrt a kiszáradástól és puhává, kellemes tapintásúvá, selymessé teszi a bőrt. Érzékelni és élvezni fogja.Ez a könnyű, tejszínszerű testápoló tejben illatos narancsszirom és rozmaring hydrolatok, Aloe Vera gél, tápláló hidegpréselésű olajok és bőrápoló gyógynövénykivonatok kerültek feldolgozásra. Kerámia, Manju és Manju tengeri só a páratlan technológia további alkotóelemeiként egészítik ki a kiváló minőségű receptúrát. A kereskedelemben szokványos termékektől eltérően, melyek 90 %-ban vizet és szintetikus zsírt tartalmazhatnak ápolóanyagként, és a bőrt hosszú távon kiszárítják, a bioemsan testápoló tej harmonikus zsír- és nedvességarányú, és kizárólag magas minőségű alapanyagokat tartalmaz.

 

Bioemsan testvaj

 

A bioemsan testvaj kiváló termék minden bőrtípusra: simogatóan puhává, kellemes tapintásúvá varázsolja bőrét, támogatja a nedvességmegkötésben, és erősíti ellenálló képességét. Az Afrikából származó sheavaj és kakaóvaj az illatos kókuszolajjal együtt fő alkotórészei a biemsan testvajnak. A vanília, hibiszkusz, kamilla, szeder illóolajok keveréke különösen finom illatot kölcsönöz ennek a magas minőségű terméknek.A sheavaj az afriakiak körében időtlen idők óta fontos testápoló és élelmiszer. Kontrollált biológiai termesztésű sheavajat használunk. A sheavaj különlegessége a szokatlanul magas kísérőanyag tartalma mint a flavonoid, phytpsterol, nyomelemek, aromák és vitaminok. A flavonoid támogatja a bőrsejtek megújulási folyamatát. Az E-vitamin véd az idő előtti sejtöregedéstől. Az A-vitamin vitalizálja a bőrfolyamatokat. A Phytosterol támogatja a vérellátást és a gyógyító allantion is megtalálható a sheavajban.

 

Bioemsan nyári ápoló krém

 

A bioemsan nyári homoktövis-jojoba ápoló krém felelősségteljes napozással egy természetes UV–védelmet biztosít, miközben ápolja a bőrt. A magas indiai keronjafa-kivonat tartalom és homoktövis gyümölcshús és magolaj , szezámmag , oliva- és kókuszolaj, továbbá az EM technológia termékei , mint a Manju, Manju tengeri só és kerámia által természetes fényvédő hatás keletkezik.Mindeközben a bioemsan nyári homoktövis-jojoba ápoló krém támogatja a hatékony bőrápolást:A jojoba – és olviaolaj, továbbá mango – és sheavaj kellemes tapintásúvá teszik a bőrt, a homoktövis olaj sejtregeneráló hatású, az Aloe Vera gél és narancsvirág hydrolát hidratálják, az édesgyökér nyugtatja a bőrt.

 

Bioemsan lábápoló krém

 

A Bioemsan lábápoló krém érzéki felüdüléssé teszi a napi lábápolást.Aki elegendő figyelmességgel ajándékozza meg lábait, tisztítja , fürdetiés Bioemsan lábápolóval erősen megmasszírozza , egész testének jót tesz vele,mert minden szervnek megvan a megfelelője a lábakon. A rendszeres ,gyengéd lábmasszázsmegerősíti az immunrendszert.A könnyű csodálatosan friss illatú krém ápoló anyagként , oliva- és bogáncsolajat,ribizli olajat és shevajat tartalmaz. A kerámia, az értékes Manju, gyógynövénykivonatok piros szőlőlugasról és vadgesztenyéből ,amelyek támogatják az egészséges lábklímát , és serkentik a vérellátást. A borsmenta , zsálya és hamamelis hydrolát felfrissítenek ésjó hatással vannak a bőrre.

 

Bioemsan só-szappan

 

A bioemsan sószappan minden tisztításnál figyelmességgel ajándékozza meg testét. A krémes, finom szerkezetű hab a legtisztább szórakozás a bőrének.A bioemsan sószappan nem csak az aktivált víz, a különlegesen értékes Manju tengeri só és kerámia használatában különbözik a hagyományos szappanoktól, hanem az előállítás módjában is: értékes, hidegpréselésű biológiai olajok mint a máriatövis olaj és ricinusolaj, biológiai növényi zsírok, mint a sheavaj, kakaóvaj, kókusz és pálmazsír nátrium-karbonát lúggal szappanosításra kerülnek. A finom levendula, zsálya, bergamott-menta, boróka, ciprus pótolja a zsírt.

 

Bioemsan tusoló só 500g

Tusoló só 500 g-os üvegben.A bioemsan tusoló sóval teste teljesen természetes módon új energiát nyer. Belülről is érezni fogja, kívülről pedig látható jelei lesznek.

 
 

Bioemsan Hajápolás

A természet lelkét megérezni.

A gyökerektől a hajvégekig.

A gyönyörű csillogásért.

 

A szép haj a legtisztább öröm. Érezze át tincsről tincsre. Hagyja, hogy haja a hajvégekig csillogjon, és egészségesen nézzen ki. Fokozza a jó közérzetét egész napra.

Bioemsan avokádó sampon

 

A bioemsan avokádó sampon újjáéleszti haját. Hatékony a száraz fejbőrre és igénybevett hajra. Lágyan tisztítja a hajat és könnyen fésülhetővé, dússá és fényessé teszi a haját.A bioemsan avokádó samponnal egy gondosan kifejlesztett, finom kardamom, koriander, szeder, cistrose és trópusi virágok, jázmin és Ylang Ylang illatú terméket kínálunk Önnek. A középpontban az aktivált víz és Manju, gyógynövénykivonatok (édesgyökér, hársfavirág, körömvirág és kamilla), továbbá az értékes tengeri só állnak. A szárazságra hajlamos fejbőrt már a hajmosás során avokádóolajjal és sheavajjal ápolja. Értékes hidratáltságot biztosít az Aloe Vera-gél, narancsvirág, rózsaszirom és kamilla hydrolat. A búzaprotein könnyen fésülhetővé, dússá és fényessé teszi a hajat.

 

A BIOEMSAN avokádó sampon helyreállítja a száraz károsodott haj szerkezetét. Alaposan tisztítja és könnyen fésülhetővé teszi a hajat mindezek mellett fényessé és élettel telivé is válik. A kiegyensúlyozott táplálásnak és a komplett ápolásnak egészséges és csillogó haj az eredménye. Általában a legtöbb tömegtermék tartalmaz felületaktív anyagokat,aromákat, színezőket, és tartósító szereket, amelyek szárítják és károsítják a hajat. Ami az érzékenyebb emberek esetében irritációhoz és a fejbőr szárazságához vezethet. A tökéletes eredmény érdekében azt tanácsoljuk hogy erőteljesen fésülje át a haját, természetes sörte kefével minden nap! A BIOEMSAN samponnal egy gondosan kifejlesztett terméket kínálunk a cardamon, koriánder,cédrus, cistrose, trópusi jázmin, ylong virág illatával. A sampon szíve az EM kerámia által aktivált víz, Manju, és EM által fermentált gyógynövények mint az édesgyökér, hárs virág, körömvirág, kamilla és EM-só ezek mellett a haj ápolásáról még az avokádó olaj és shea vaj gondoskodik a mosás alatt .A hidratálásért a friss aloe vera juice , narancs ,rózsavirág és a kamilla gondoskodik. Ráadásul a fehérje protein elősegíti a nedves haj fésülését és csillogóvá teszi azt. A cukor és a glutamin sav 2 gyenge aktív organikus összetevő. A BIOEMSAN samponokban vannak felhasználva mint felületaktív anyag, ami elősegíti a haj gyengéd tisztulását. A kezdeti nyers anyagok a cukor felület aktivizálásáért tartalmaznak kókuszolajat , pálmabél olajat és nádcukrot. Ez a kombinációja a zsíros savaknak és a cukornak biológiailag teljesen lebontható és ezért nem irritálja a bőrt, a nyálkahártyát és a szemet. Az acyl glutamate egy részben aktív anyag a következőképpen van előállítva : A nátriumsókat a glutamin savból nyerjük a cukor fermentációja alatt. Majd észterezzük a nátriumsókat kókuszolajjal. Az eredmény egy különösen enyhe de habzó felületaktív anyag aminek nincs semmi köze a glutamate ízerősítőhöz. A tiszta esszenciális olajok által válik haja kellemes illatúvá és szerkezete helyreállításáról az EM technológia gondoskodik. Használati utasítás Az elő mosás alkalmával kevesebb hab fog képződni mint más termékek esetében, de mindez nem azt jelenti hogy ezáltal nem tisztítja kellőképpen a hajat. A finom hab csak a második mosás alkalmával képződik még akkor is ha csak kis mennyiségű sampont használunk fel. A BIOEMSAN samponok magasan koncentráltak, ezért azt ajánljuk, hogy kétszeres háromszoros hígításba alkalmazzuk azt a nedves hajon. A tökéletes hatás érdekében hagyjuk a hajsampont hatni a hajon néhány percig aztán alaposan öblítsük le azt.

 

Összetétel: AQUA (EM kerámiával aktivált víz és Manju), COCO GLUCOSIDE (cukor felület), DISODIUM COCOYL GLUTAMATE (acyl glutamate), AQUA CITRUS AMARA*, AQUA ROSA DAMASCENA*, AQUA CHAMOMILLA RECUTITA* (narancs, rózsa - és kamilla virág hidratálásával), AQUA EM-mel fermentált gyógynövények: GLYCYRRHIZA GLABRA* (édesgyökér*), TILIA CORDATA* (hárs virág*), CALENDULA OFFICINALIS* (körömvirág*), CHAMOMILLA RECUTITA* (kamilla*), PERSEA GRATISSIMA* (avocado olaj), CETEARYL ALCOHOL, SODIUM CETEARYL SULFATE* (emulsifier), ALOE BARBADENSIS* (friss aloe vera juice*), BUTYROSPERMUM PARKII* (shea vaj*), ALCOHOL*, GLYCYRRHIZA GLABRA*,TILIA CORDATA*, CALENDULA OFFICINALIS*, CHAMOMILLA RECUTITA* (édesgyökér kivonat*, hárs virág*(, TOCOPHEROL (E vitamin), HYDROLYZED WHEAT PROTEIN (fehérje), CITRIC ACID, XANTHAN GUM (xanthan), SAL (EM tengeri só), CLOROPHYLL (nat.leaf green), HIPPOPHAE RAMNOIDES* (sea buckthorn oil* ),PHENETYL ALCOHOL (flower alcohol), SORBIC ACID, AROMA* (esszenciális olajok kivonata*) limonene**, linalool**, geraniol**,preserved with sorbic acid.

*=kontrollált biogazdálkodásból;

**=illóolajok alkotóelemeként

 

 

Bioemsan rozmaring sampon

 

A bioemsan rozmaring sampon a normáltól a zsíros hajig alkalmas, és teljes mértékben jót tesz hajának. Az egészséges, fénylő haj az egészséges táplálkozás és természetes ápolás eredménye.A bioemsan rozmaring sampon egy gondosan kifejlesztett, friss gyógynövény illatú termék, mely középpontjában az aktivált víz, rozmaring, csalán, zsálya, gingko, citromfű gyógynövénykivonatok, továbbá Manju és értékes Manju tengeri só áll. A fej savvédőköpenyét támogatja természetes funkciójában és gátolja a gyors zsírosodást. A cukortenzid és Acylglutamat két enyhe, tisztán növényi, vízben aktiválódó összetevő. A bioemsan samponokban hatékony tenzidekként alkalmazzuk, melyek a legkíméletesebb módon tisztítanak. A cukortenzid kiindulási anyagként a kókuszolaj, pálmamagolaj és cukornád szolgál.a zsírsavak és cukor köteléke biológiailag teljesen lebontható és ingermentes a bőr, nyálkahártya és szemek számára. Az Acylglutamat egy különösen enyhez, vízben oldódó összetevő és egy igen enyhe, jól habzó tenzid, melynek az ízfokozó glutamathoz nincs köze.A búzaprotein könnyen fésülhetővé, dússá és ragyogóvá teszi a hajat. A tiszta illóolajok (rozmaring, zsálya, levendula, boróka, teafa, bergamott-menta és bazsalikom) kellemes illatot biztosítanak, és ezzel egyidejűleg a különleges technológiánkkal kombinálva alkalmazhatóak a zsíros haj és korpásodás megszüntetésére egészséges fejbőr és ragyogó, dús haj biztosítására.

 

A kiegyensúlyozott táplálásnak és a komplett gondoskodásnak , egészséges és fényes haj az eredménye. A gondoskodás a mi értelmezésünk szerint nem csak a mindennapi hajfésülést tartalmazza , hanem a megfelelő sampon kiválasztását is. A legtöbb tömegtermék tartalmaz agresszív felületaktív anyagokat , aromákat, színezőket és tartósítószereket, amelyek kíméletlenül roncsolják a hajat. Az érzékeny emberek esetében ez irritációhoz és szárazsághoz is vezethet . A BIOEMSAN rozmaring sampon gondosan kifejlesztett termék a friss gyógynövények illatával, EM által aktivált vízzel. A gyógynövények is Em által erjesztett gyógynövény mix tartalmaz rozmaringot, csalánt, zsályát, gingkot, laput, citromfüvet mindezeken kívül a samponban Manju és EM-só is megtalálható. A cukor és a glutaminsav 2 gyenge aktív organikus összetevő.A BIOEMSAN samponokban vannak felhasználva mint felületaktív anyag ami elősegíti a haj gyengéd tisztulását. A kezdeti nyers anyagok a cukor felület aktivizálásáért tartalmaznak kókuszolajat , pálmabél olajat és nádcukrot.Ez a kombinációja a zsíros savaknak és a cukornak biológiailag teljesen lebontható és ezért nem irritálja a bőrt a nyálkahártyát és a szemeket. Az acyl gluamate egy részben aktív anyag a következőképpen van előállítva : A nátriumsókat a glutaminsavból nyerjük a cukor fermentációja alatt . Majd észterezzük a nátriumsókat kókuszolajjal.Az eredmény egy különösen enyhe de habzó felületaktív anyag aminek nincs semmi köze a glutamate ízerősítőhöz. A búza protein tartalma könnyíti a haj fésülését , fényessé és csillogóvá teszi azt. Tiszta esszenciális olajokat tartalmaz mint a rozmaring kivonat , zsálya, levendula , boróka, teafa, bergamot mint és bazsalikom amelyek kellemes illatkombinációt alkotnak az EM technológiával egyesítve. A sampon tökéletes a zsíros és a korpás hajra ezek mellett simává és csillogóvá varázsolja a hajat. Használati utasítás Az emberek többsége meglepődhet hogy az első mosás alkalmával mivel kevesebb hab képződik mint más tömegtermékek esetében, persze mindez nem azt jelenti hogy ezáltal kevésbé tisztítja a hajat. A finom hab csak a második mosás után képződik még akkor is ha csak kis mennyiségű sampont használunk fel. A BIOEMSAN samponok magasan koncentráltak ezért mi azt ajánljuk hogy kétszeres háromszoros hígításba alkalmazzuk azt a nedves hajon. A tökéletes hatás érdekében hagyjuk a hajsampont hatni a hajon néhány percig aztán alaposan öblítsük le azt.

 

INCI összetétel:

 

 AQUA (revitalised water and Manju), COCO GLUCOSIDE (coco glucoside), DISODIUM COCOYL GLUTAMATE (acyl glutamate), ROSMARINUS OFFICINALIS WATER* (rosemary distillate*), CITRIC ACID (citric acid), XANTHAN GUM (xanthan), SALES (Manju Sea Salt), HYDROLYZED WHEAT PROTEIN (wheat protein), CI 75810 (natural chlorophyll); herbal extracts*: ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT* (rosemary*), URTICA DIOICA EXTRACT* (nettle root* and leaves*), SALVIA OFFICINALIS EXTRACT* (sage*), GINKGO BILOBA EXTRACT* (Ginkgo leaves*), ARCTIUM LAPPA EXTRACT* (burdock root*); CYMBOPOGON SCHOENANTHUS EXTRACT* (lemon grass*), EQUISETUM ARVENSE EXTRACT* (horsetail*); POTASSIUM SORBATE (potassium sorbate); AROMA* (blend of essential oils*): Limonene**, Linalool**, Geraniol**. Conserved with potassium sorbate.

*=kontrollált biogazdálkodásból;

**=illóolajok alkotóelemeként

 

 

Bioemsan hajbalzsam

A bioemsan hajbalzsam a természetes lezárása minden hajápolásnak. Minden hajtípusra alkalmas és különösen jótékony hatású a bioemsan samponokkal együtt használva.Az enyhén kardamom, koriander, citrose, szeder és mandarin illatú öblítő krém a különleges technológiák segítségével erősíti és vitalizálja a fejbőrt. A gyártást megelőzően hydrolatok, Aloe Vera-gél, víz, Manju és kis mennyiségben Manju tengeri só kerül hozzáadásra. Az avokádó-, lenolaj, sheavaj, búzaprotein minden mosás után értékes tápanyagokkal látják el a hajat és fajvégeket, és károsult hajat is puhává, könnyen fésülhetővé teszi azt. Védőréteget képez anélkül, hogy megterhelné a hajat.

Minden hajmosás után minden típusú hajra a Bioemsan hajsamponok használata ajánlott. Ehhez a krémes öblítéshez, amely a cardamon, koriánder, citrose, mandarin, kamilla, organikus gyógynövények finom illatát tartalmazza. Mindezek fermentálva vannak az EM technológia segítségével, hogy megerősítse és aktiválja a haj szerkezetét. Előnyben van a többi termékkel szemben, mert értékes virágokat ,friss aloe vera levet , EM kerámia által aktivált vizet, és EM sót tartalmaz . Avokádó olaj, shea vaj és búzaprotein táplálja a hajat és javítja állományát, ezáltal a száradt károsodott haj selymessé és könnyen fésülhetővé válik. Réteget képez a hajon, de nem nehezíti azt. HASZNÁLATI UTASÍTÁS: ÖBLÍTÉS KÉPPEN: masszírozzunk a hajba egy borsónyi mennyiséget és hagyjuk hatni a hajon néhány percig aztán bő vízzel öblítsük le. Ezután formázzuk a hajat a szokott módon. PAKOLÁS KÉPPEN: hagyja hatni 20 percig és közbe tartsa melegen a hajat. 20 perc elteltével alaposan öblítse le. HAJVÉGÁPOLÁS: masszírozza be a nedves vagy száraz hajvégekbe, csomagolja foliába és hagyja hatni minél tovább, aztán öblítse ki.

Összetétel: AQUA (EM kerámiával aktivált víz és Manju), COCO GLUCOSIDE (cukor felület), DISODIUM COCOYL GLUTAMATE (acyl glutamate), AQUA CITRUS AMARA*, AQUA ROSA DAMASCENA*, AQUA CHAMOMILLA RECUTITA* (narancs, rózsa - és kamilla virág hidratálásával), AQUA EM-mel fermentált gyógynövények: GLYCYRRHIZA GLABRA* (édesgyökér*), TILIA CORDATA* (hárs virág*), CALENDULA OFFICINALIS* (körömvirág*), CHAMOMILLA RECUTITA* (kamilla*), PERSEA GRATISSIMA* (avocado olaj), CETEARYL ALCOHOL, SODIUM CETEARYL SULFATE* (emulsifier), ALOE BARBADENSIS* (friss aloe vera juice*), BUTYROSPERMUM PARKII* (shea vaj*), ALCOHOL*, GLYCYRRHIZA GLABRA*,TILIA CORDATA*, CALENDULA OFFICINALIS*, CHAMOMILLA RECUTITA* (édesgyökér kivonat*, hárs virág*(, TOCOPHEROL (E vitamin), HYDROLYZED WHEAT PROTEIN (fehérje), CITRIC ACID, XANTHAN GUM (xanthan), SAL (EM tengeri só), CLOROPHYLL (nat.leaf green), HIPPOPHAE RAMNOIDES* (sea buckthorn oil* ),PHENETYL ALCOHOL (flower alcohol), SORBIC ACID, AROMA* (esszenciális olajok kivonata*) limonene**, linalool**, geraniol**,preserved with sorbic acid.
*=kontrollált biogazdálkodásból;
**=illóolajok alkotóelemeként