Az Emóció segített az emésztésem helyreállításában, 1 hónap után teljesen megszűnt a
...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Építészet

Az EM beton jellemzői


1

  • EM-BIO folyékony adalék. AE hatást, vízigényt csökkentő hatást mutat. Gázosító hatásával levegőt bocsát a betonba. Az összetapadt szemcséket nagy hatékonysággal diszpergálja és javítja a beton folyékonyságát. A betonnal való munkák könnyebbekké válnak. Alkalmassá válik nagy építmények, hidak betonozásához, ahol a magas szilárdság és a folyékonyság szükséges.
  • A korai szilárdság jelentősen javul. Az építkezés időtartama ezért rövidülhet. A beton sérülékenysége hideg időszakban csökken.
  • A száradási zsugorodással járó repedések nem voltak megfigyelhetőek, ami egyébként a beton egyik legnagyobb lehetséges hibája. Ennek teljes hiánya az EM-BIO alkalmazásának tudható be.
  • A gáz áteresztőképesség a felületi rétegekben sokkal kisebb, mint a közönséges betonnál. A beton neutralizációs mélysége és sebessége csökken.

2

 

EM technológia a házépítéshez

Japánból származik a technológia, melyet az elmúlt néhány év tapasztalatai és kísérletei alapján módosítottuk, az adagolási eredmények tekintetében.

-          A házhelyet + alapgödröt 2 napon keresztül, reggel –este beszórni vagy bespray-zni,
1000 liter vízhez, 2 liter EM-BIO-t adagolva.
-          1 m3 betonba 2 liter EM-BIO-t öntünk bele + 1kg kerámiaport. Célszerű a mixerbe vagy a betonkeverőbe adagolni úgy, hogy az arányosan elkeveredjen. (kb. 3-4 percig)
-          A mellékletben a beton szilárdságát végzett kísérlet grafikonján jól látható, hogyan változik a beton szilárdsága, különböző dózisok alapján.
-          A falazási munkák során, a felfalazott felületet (1:1000 EM-BIO-t vízhez keverési arányban) kell bespriccelni.
-          Habarás vagy vakolat készítése (1:500 EM-BIO-t vízhez keverési arányban) juttassunk a habarcshoz illetve a vakolathoz.
-          Faszerkezet, lambéria, különböző fafelületek kezeléséhez 1:1000 hígítású keveréket spricceljük a felületekre.
-          Vasanyag kezelése esetén, szerezzünk be egy kádat, 1:500 arányban tegyünk bele EM-BIO-t és vizet. Minden vasanyagot a felhasználás előtt, forgassunk bele. Nagymértékben lassítja a korróziós folyamatokat.
-          Bármilyen típusú festékanyagnál 10 liter festékhez 3 dl EM-BIO-t keverjünk a felhasználás előtt.
Növeli a festék kopásállóságát, zsírosítja a festéket, így kevesebb festékmennyiséggel tudjuk lefedni az adott területet, a festés során pedig leköti az emberre káros gázokat.
-          Összességében tehát elmondható, hogy az EM technológiával készült épületek szilárdsága növekszik, élettartama meghosszabbodik, az esetleges penészesedési folyamatok visszaszorulnak. Egy átlagos épületben az elektroszmog 30 MHz körül van, az EM-BIO technológiával épített házaknál ez az érték 0-5 MHz között diagnosztizálható.
Végül, de nem utolsó sorban, fontos megemlíteni, azt a tényt, hogy ezek az épületek különleges rezgésminőséget hoznak létre az adott közegben, melyek az emberi nyugalom, harmónia és egészségmegőrzés segítői.

Budapest, 2011-03-04                                                                                                                         Páncsity Ferenc

EM-BIO Mikroorganizmusok növénytermesztéshez

EM-BIO Aktivált Mikrobiológiai Készítmény

Tisztában van vele, hogy a mindennapi életvitele során, mennyi mérget, tartósítószert, és egyéb vegyszermaradványt visz be a szervezetébe?

 

Ezek a káros anyagok, idővel mind felhalmozódnak, jelentős rosszabbodást előidézve egészségi állapotunkban. Az egyre nagyobb számban előforduló megbetegedések jelzik számunkra, hogy valamin azonnal változtatnunk kell!

 

Hol kezdje a változtatást?

Mivel élelmiszereink jelentős hányada a termőföldekről származik, vissza kell menjünk egészen a növények termesztéséig. Az EM-BIO Aktivált Mikrobiológiai Készítmény növénytermesztéshez, új alternatívát kínál, amellyel minőségibb, egészségesebb élelmiszer alapanyagokat állíthat elő, akár termelő, akár családi háza kertjét műveli.

A műtrágyák és növényvédő szerek használata mindennapossá vált, azonban ezek az anyagok az idő múlásával felhalmozódnak a talajban és eredeti céljuk helyett, pont az ellenkező hatást váltják ki – használhatatlanná teszik a földet.

 

Mi tulajdonképpen az EM-BIO?

Az EM-BIO egy fermentálással előállított, effektív mikroorganizmusok, egyedi kombinációját tartalmazó folyadék, amelyet a világ számos országában nagy sikerrel alkalmaznak, a mezőgazdaságban. A japán Teruo Higa professzor által kifejlesztett, 30 éves múltra visszatekintő, technológia alapján készülő, magyar termék. Használható mind hagyományos, mind ökológiai gazdálkodásban. (II-3107/5/2007 sz. Gyártási és forgalmazási engedély, K-581/09 sz. Biokontroll igazolás)


Miben segíthet Önnek az EM-BIO?

Az EM-BIO a növénytermesztés során segítségére lehet

Talajkezelésben, talajoltásban, a föld minőségének javításában 

Az EM-BIO talajba juttatásával, a jótékony hatású mikrobák újra felszaporodnak a földben és kiszorítják a növényekre veszélyes kórokozókat

Lombkezelésben 

Az EM-BIO-t rápermetezheti a növények lombozatára. A növekedési és érési időszakban, jelentősen növelheti növényei betegségekkel, kártevőkkel szembeni ellenálló képességét, mérgező vegyszerek nélkül.

Komposztálásban, szárbontásban 

Az EM-BIO-t komposzt halomhoz keverve, zöld hulladékokból, szármaradványokból, kiváló minőségű trágyát készíthet növényei számára.

Vízvezeték és öntözőrendszer vízkőmentesítésében 

Az EM-BIO gátolja a dugulást okozó kedvezőtlen biofilm és vízkőlerakódások kialakulását. Magas antioxidáns aktivitása következtében, antikorrozív hatású, megszünteti az algásodást, megkímélve Önt ezzel az öntözőrendszer karbantartásától.