Családunk által eddig kipróbált termékek. Manju ital 500ml kiszerelésben, a lányaim (10 és 11...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

EM-BIO Mikroorganizmusok növénytermesztéshez

EM-BIO Aktivált Mikrobiológiai Készítmény

Tisztában van vele, hogy a mindennapi életvitele során, mennyi mérget, tartósítószert, és egyéb vegyszermaradványt visz be a szervezetébe?

 

Ezek a káros anyagok, idővel mind felhalmozódnak, jelentős rosszabbodást előidézve egészségi állapotunkban. Az egyre nagyobb számban előforduló megbetegedések jelzik számunkra, hogy valamin azonnal változtatnunk kell!

 

Hol kezdje a változtatást?

Mivel élelmiszereink jelentős hányada a termőföldekről származik, vissza kell menjünk egészen a növények termesztéséig. Az EM-BIO Aktivált Mikrobiológiai Készítmény növénytermesztéshez, új alternatívát kínál, amellyel minőségibb, egészségesebb élelmiszer alapanyagokat állíthat elő, akár termelő, akár családi háza kertjét műveli.

A műtrágyák és növényvédő szerek használata mindennapossá vált, azonban ezek az anyagok az idő múlásával felhalmozódnak a talajban és eredeti céljuk helyett, pont az ellenkező hatást váltják ki – használhatatlanná teszik a földet.

 

Mi tulajdonképpen az EM-BIO?

Az EM-BIO egy fermentálással előállított, effektív mikroorganizmusok, egyedi kombinációját tartalmazó folyadék, amelyet a világ számos országában nagy sikerrel alkalmaznak, a mezőgazdaságban. A japán Teruo Higa professzor által kifejlesztett, 30 éves múltra visszatekintő, technológia alapján készülő, magyar termék. Használható mind hagyományos, mind ökológiai gazdálkodásban. (II-3107/5/2007 sz. Gyártási és forgalmazási engedély, K-581/09 sz. Biokontroll igazolás)


Miben segíthet Önnek az EM-BIO?

Az EM-BIO a növénytermesztés során segítségére lehet

Talajkezelésben, talajoltásban, a föld minőségének javításában 

Az EM-BIO talajba juttatásával, a jótékony hatású mikrobák újra felszaporodnak a földben és kiszorítják a növényekre veszélyes kórokozókat

Lombkezelésben 

Az EM-BIO-t rápermetezheti a növények lombozatára. A növekedési és érési időszakban, jelentősen növelheti növényei betegségekkel, kártevőkkel szembeni ellenálló képességét, mérgező vegyszerek nélkül.

Komposztálásban, szárbontásban 

Az EM-BIO-t komposzt halomhoz keverve, zöld hulladékokból, szármaradványokból, kiváló minőségű trágyát készíthet növényei számára.

Vízvezeték és öntözőrendszer vízkőmentesítésében 

Az EM-BIO gátolja a dugulást okozó kedvezőtlen biofilm és vízkőlerakódások kialakulását. Magas antioxidáns aktivitása következtében, antikorrozív hatású, megszünteti az algásodást, megkímélve Önt ezzel az öntözőrendszer karbantartásától.

Milyen előnyöket nyújt az Ön számára az EM-BIO használata? 

Ellensúlyozhatja a műtrágyák és mérgező növényvédő szerek káros hatását

Javíthat a termőföldje minőségén

A talajban felhalmozódott szerves anyagok lebomlanak

Javul a talaj vízháztartása és tápanyag szolgáltató képessége

Aktívabb talajéletet eredményez

Fokozódik a humusz képződés

Csökken az ammónia képződés, a légköri nitrogén megkötés 70%-al nő

Intenzívebb gyökeresedést tapasztalhat

Növekszik növényei tápanyag felvevő képessége

EM-BIO-val növelheti a terméshozamot

Növényei antioxidáns tartalma megnő, beltartalmi értékei javulnak és ízletesebbek lesznek

Növekszik a növényei betegségekkel és kártevőkkel szembeni ellenálló képessége

Javul a stressztűrő képességük (aszály, alacsony és túl magas hőmérséklet)

Ha EM-BIO-t használ, növekszik a termés eltarthatósága, polcon tarthatósága

EM-BIO használata során, nincs élelmiszer biztonsági várakozási idő

A kevesebb vegyszerhasználat miatt gazdaságosabban termelhet

Hogyan fejti ki hatását az EM-BIO?

Az EM-BIO egy rendszer, azaz rend szer, amely olyan környezetet alakít ki, melyben a mikroorganizmusok által az erjedéssel történő lebontás kerül előtérbe és a rothadási folyamatok megszűnnek. A növények életfolyamatainak támogatásával, optimális termelési színvonal érhető el. A talajban és a növényben felszaporodó jótékony hatású mikrobák által, a betegségeket előidéző kórokozók élettere beszűkül, a kártevők betelepedése visszaszorul. Az EM-BIO hatása már az első évben észlelhető, de hatékonysága évről évre fokozódik.

Hogyan alkalmazza az EM-BIO-t?

A talajkezelésre, lombkezelésre, komposztálásra vonatkozó, részletes felhasználási javaslatainkat letöltheti innen: Felhasználási javaslatok növénytermesztéshez

Hogyan rendelheti meg az EM-BIO-t?

A kiszerelés és a rendelni kívánt mennyiség kiválasztása után, a Kosárba gombra kattintva indíthatja el a rendelési folyamatot. Amennyiben még nem regisztrált webáruházunkba, a regisztrációt a vásárlási folyamat közben is, az egyszerű lépéseket követve elvégezheti. Termékeinket a trans-o-flex futárszolgálat, néhány napon belül házhoz szállítja.


Kezdje az elején, hozza rendbe a talajt EM-BIO-val, amíg nem késő!

Az EM-BIO-t többféle kiszerelésben is megvásárolhatja nálunk, kedvező szállítási költségekkel.

 

Információ

Amennyiben kérdése merült fel az EM-BIO-val vagy bármelyik másik termékünkkel kapcsolatban, a +36203738986 telefonszámon vagy az info@biosimplex.hu e-mail címen is érdeklődhet. Forduljon hozzánk bizalommal!

100 liter feletti mennyiség vásárlása esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!