EMÓCIÓ 7.84-et kb. 30-40 ml-t naponta legfőképp gyomorégés miatt használom, szinte azonnal...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Egészségmegőrző csomagok

Egészségmegőrző csomagjainkban ötvözzük az Emóció 7.84 jótékony mikrobáinak hatását, a nyár ízeit idéző Biofaktura gyümölcslevekkel, hogy ne legyen gondja immunrendszerére.

Termékeink csak és kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó, ellenőrzött minőségű, magyar termékek, melyekről bővebb információt itt olvashat:

EMóció 7.84

Biofaktura gyümölcslevek

EMóció 7.84 - BIO Céklalé egészségcsomag

Tudta, hogy a céklában található vitaminokat és ásványi anyagokat könnyebben hasznosítja a szervezet, mint a más növényekből származókat? A céklát már a népi gyógyászat is alkalmazta „megfázásos” betegségek esetén, ezért igazán hasznos kiegészítője az Emóció 7.84-nek, a téli időszakban.

Csomag tartalma: 1 db EMóció 7.84 és 1 db Biofaktura Céklalé, 3 literes kiszerelésben, szállítással együtt

 

 

 

EMóció 7.84 - BIO Homoktövis-Alma vegyes gyümölcslé egészségcsomag

EMóció 7.84 + BIO Homoktövis-Alma

A homoktövist, a több mint 250 féle bioaktív összetevője miatt, szupergyümölcsnek is nevezhetjük. A BIO Almalé ellensúlyozza a homoktövis fanyar ízét, EMócióval kombinálva kitűnő immunerősítő a téli hónapokban.

 

A csomag tartalma: 1 db EMóció 7.84 és 1 db Biofaktura Homoktövis-Alma vegyes gyümölcslé, 3 literes kiszerelésben, szállítással együtt

 

EMóció 7.84 - BIO Meggy-Alma vegyes gyümölcslé egészségcsomag

A meggy az egyik legerősebb antioxidáns tartalmú gyümölcs, emellett gazdag vitamin és ásványi anyag forrás a szervezet számára.

 

A csomag tartalma: 1 db EMóció 7.84 és 1 db Biofaktura Meggy-Alma vegyes gyümölcslé, 3 literes kiszerelésben, szállítással együtt