Jóindulatú helyzeti szédülés –BPPV-ben – szenvedett, az EM kerámia karkötő néhány napos viselése...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Egészség

EMóció 7.84 magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital

Emóció 7.84

Állandóan kimerült? Rossz a közérzete?

Kellemetlen emésztési panaszai pedig már csak tetőzik a helyzetet?

Itt az idő, hogy változtasson! Az Ön egészségéért csakis Ön tehet!

Az EMóció 7.84, élőflórás, magas antioxidáns tartalmú, étrend-kiegészítő ital, amely egyensúlyba hozza szervezetét. Ha hosszabb ideig fáradtnak, erőtlennek érzi magát és állandó levertség, kedvtelenség gyötri, szervezete jelzéseket küld.

Vegye észre a figyelmeztető jeleket és ne hagyja őket figyelmen kívül! Testünket parányi mikroorganizmusok építik fel, melyek állapota nagyban befolyásolja szervezetünk működését és ezáltal közérzetünket. Az EMóció 7.84, mikrobák olyan egyedi kombinációját tartalmazza, amely optimális működésre hangolja szervezetét.

Mi is tulajdonképpen az EMóció 7.84?

Az EMóció 7.84, egy Effektív Mikroorganizmusokat tartalmazó, kemikáliáktól mentes, csak és kizárólag természetes anyagokat tartalmazó, élőflórás étrend kiegészítő ital. 30 éves múltra visszatekintő, Japán technológia alapján készülő, magyar termék. OÉTI száma: 16255/2015

  Az EMóció 7.84 alapját képező EM technológia alapelve: sokkal könnyebb, hasznosabb létrehozni és fenntartani egy kedvezőbb mikroflórát, mint a kedvezőtlent elpusztítani

  Az EMóció 7.84-ben található, erjedés során keletkező, biológiailag aktív anyagok, kedvező hatást gyakorolnak az anyagcserére és a bélflóra állapotára

  Az EMóció 7.84 esszenciális savakban igen gazdag, melyek a fermentáció során keletkeznek. Ez azért hasznos, mert olyan kötésben állnak a fémionokkal, amelyek könnyen felszívódó formájuk miatt biztosítják a mikro-, mezo-, és makro elemeket a szervezet számára és emellet fokozzák a szervet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.

  Az EMóció 7.84 hozzájárul az általános jó közérzete fenntartásához, és megőrzi szervezete egyensúlyát.

 

Wolke Energy Spray - 100 ml

Cloud-7 Energia spray:

Szintén új a választékban a Cloud-7 Energia spray a Christoph Fischer GmbH-tól, Chiemgauból.
A Cloud-7 Manjuban, Manju tengeri sóban, EM kerámiában és illóolajokban gazdag. Egyszerűen fújja a feje köré, és élvezze a finom energiafelhőt.
Frissüljön fel a meleg nyári napokon és egész évben a munkahelyén és otthonában.

Használat előtt felrázandó. Fújja a feje fölé 10 cm-rel!

Összetétel: víz, Manju só, Manju, Yo-Go golyó, illóolajok: pálmarózsa, rózsafa, Ylang Ylang, citromfű, levendula, nárdus, vetiver

 

EM Kerámia 500g vízkezeléshez

Szürke, rideg, magas hőfokon kiégetett kerámia szonda-alakú – kicsinyíti a vízklasztereket, csökkenti a felületi feszültséget és gátolja az oxidációt, infravörös sugarakat bocsát ki – aktiválja és energetizálja a vizet – elősegíti a víztisztulást – javítja az ivóvíz minőségét és a víz felvételét a szervezetbe – jól megmunkálhatók láncok és karkötők elemeinek kialakítására.

A víz energetizálása: A magányos vízmolekulák, gyenge kötésekkel molekulahalommá állnak össze, amelyeket klasztereknek nevezünk. Az víz energetizáltságának mértékének egyik indikátora ezeknek a klaszter-szerveződéseknek a nagysága. Minél kisebb a víz-klaszter, annál könnyebb a táp- és ásványi anyagok behatolása a sejtbe és a káros anyagok eltávolítása.
Az EM kerámia előidézi a klaszterek méretének csökkenését, s ezáltal energetizálja a vizet.

 

EM Kerámia 35 mm vízkezeléshez

Magas hőfokon kiégetett szürke EM kerámia relatíve nagy felülettel – olyan tulajdonságokkal, mint a szürke csövecske – alkalmas a víz mindenféle aktiválásához és energetizálásához. Sokoldalú felhasználási lehetőségeket nyújt. 2 db-os kiszerelés.

 

EM Kerámia gyűrű italhoz

 

EM Kerámia vízkezeléshez

Szürke, rideg, magas hőfokon kiégetett kerámia szonda-alakú – kicsinyíti a vízklasztereket, csökkenti a felületi feszültséget és gátolja az oxidációt, infravörös sugarakat bocsát ki – aktiválja és energetizálja a vizet – elősegíti a víztisztulást – javítja az ivóvíz minőségét és a víz felvételét a szervezetbe – jól megmunkálhatók láncok és karkötők elemeinek kialakítására.

 

Beige EM kerámia karkötő

 

Zöld EM kerámia karkötő

 

EM Kerámia karkötő

 

Zöld EM Kerámia nyaklánc

 

Manju fermentált ital

 

A Manju kedvező hatása szervezetünkre

  • 100%-ban természetes anyagokból épül fel
  • erősen vitalizáló hatású
  • nagy mennyiségben tartalmaz nyomelemeket, vitaminokat, enzimeket
  • könnyen felszívódik
  • méregtelenítő hatású
  • káros mellékhatása nincs

 

 

Manju Coral kalcium étrend-kiegészítő tabletta - 270 db

Bár a korall a világon minden hol megtalálható, de csak Japánban, Okinawa szigetén lévők rendelekznek egyedülálló minőséggel és tisztasággal. A szubtrópusi víz, a lágy napsugárzás és a mikroorganizmusok, melyek a korallokat számos tápanyaggal látják el, tökéletes összetételt képeznek egy olyan magas értékű termékhez, mint a Manju Coral Calcium.
Aminósavakban, fehérjében és B-vitamin komplexben gazdag. 2:1 arányban, a Ca és Mg természetes egyensúlyt teremt, a Cink és Szelén nyomelemeket pótlólagosan támogatják.
A Manju Coral Calcium a mindennapi táplálkozás kiegészítésére alkalmas.
Javasolt mennyiség: napi 3x2 tabletta, étkezés közben, vagy utána.

 

Manju mini Zotter csokoládé 20 g

 

EM Manju só utántöltő

Az ásványi anyagok nélkülözhetetlen tápanyagok, amikre szükségünk van egészségünk megőrzéséhez. A Manju tengeri só nemcsak kiemeli az ételek ízét, hanem biztosítja az egészségünk megőrzéséhez szükséges ásványi anyagokat is. Eltérően más asztali sóktól, a Manju tengeri só hatékony antioxidánsokat is tartalmaz, melyek irányítják és visszafordítják a szabadgyökök okozta káros oxidációs folyamatokat a szervezetünkben.

 

Manju tengeri só drazsé

 

A gondos válogatás a különlegesség gyökere. Ez az új Manju sópasztillára is igaz, mely Okinawáról származó cukornádat, Manju tengeri sót és kukoricaszirupot tartalmaz, más komfortot ad a nyakának, torkának.

 

Összetétel: cukornád, kukoricaszirup, Manju tengeri só Tömeg: 100g Szobahőmérsékleten és száraz helyen tárolandó. Közvetlen napfénytől, magas hőmérséklettől és nedvességtől távol tartandó.