Évek óta küszködtem meleg allergiámmal, gyógyszert is szedtem rá, amikor 2007 tavaszán...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

BIO Céklalé - 3 liter

BIO Céklalé

100% BIO Céklalé, 0% hozzáadott, mesterséges adalékanyag

Tudta, hogy a céklát már a népi gyógyászat is szerteágazóan alkalmazta a megfázásos és fiziológiai betegségek megelőzésére? 

Ismerje meg a cékla, emberi szervezetre gyakorolt, jótékony hatásait!

A céklából a szervezet jobban tudja hasznosítani a benne található vitaminokat és ásványi anyagokat, mint más növényekből. Ezáltal a céklalé hozzájárul immunrendszer megerősítéséhez, és izomzatát is hasznos tápanyagokkal látja el.

A cékla nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, például A, B és C-vitamint, a benne található magas ásványi anyag tartalom, mint például a kálium, kalcium, foszfor, vas, nátrium, kén és magnézium pedig hozzájárul izomzata egészséges működéséhez, fizikai terhelhetősége növeléséhez.

A céklában található közismert vörös festékanyag, a betanin csökkenti a tumorok kialakulásának lehetőségét. A cékla ezen hatását már dr. Ferenczi Sándor 1961-ben bebizonyította. A betanin már néhány hetes kúra után is jelentősen javítja a daganatos, valamint kemoterápián átesett betegek állapotát.

A céklalé rendszeres fogyasztása segít közérzetünk javításában, és gyomorpanaszokra is jótékony hatással van. A cékla segít a toxikus anyagos méregtelenítésében, és csökkenti azok káros hatását a szervezetre. A cékla segít a májban felhalmozódó zsír lebontásában, így fogyókúrákhoz is kifejezetten ajánlott.

A céklát várandós kismamák számára is különösen ajánlott, hiszen a céklalé folsavat is tartalmaz, amely a magzat számára különösen fontos.

Hogyan készül a bio céklalé?

A BIO Céklaléhez felhasznált cékla Szabolcsban, a Hámori család biogazdaságában termett, melyből saját feldolgozóüzemükben készítik ezt a nagyszerű italt. A kertészet vezetőjét 2009-ben az év biogazdájává választották, ami önmagában is garancia a kiváló minőségre. Emellett több díjat is magukénak tudhatnak, többek között BIO almalevüket, az "Év bioterméke" közönség díjjal jutalmazták 2004-ben.

1. A céklalé alapanyagául ellenőrzött minőségű céklák szolgálnak
2. A céklát tisztítás után darálják, majd kipréselik.
3. A friss zöldséglé ezután ülepítésre és derítésre kerül.
4. Ezután a bio céklalé, 80 fokon könnyű pasztörizálásra kerül, amely a legkíméletesebb módja a tartósításnak.
5. A bio céklalé, végül még melegen, bag-in-box légmentes csomagolásba kerül, mellyel akár 1 évig is eltartható lesz.

Az így elkészült BIO Céklalé nem tartalmaz semmilyen hozzáadott mesterséges anyagot, tartósítószert, cukrot és vizet sem, csak a 100% préslevet.

Meddig fogyasztható a bio céklalé?

A BIO Céklalé, bontatlanul 6 hónapig tárolható, azonban felbontást követően, hűtőben tartva 1 hónapon belül el kell fogyasztani.

Hogyan rendelheti meg a bio céklalevet?

A kiszerelés és a rendelni kívánt mennyiség kiválasztása után, a Kosárba gombra kattintva indíthatja el a rendelési folyamatot. Amennyiben még nem regisztrált webáruházunkba, a regisztrációt a vásárlási folyamat közben is, az egyszerű lépéseket követve elvégezheti. Termékeinket a trans-o-flex futárszolgálat, néhány napon belül házhoz szállítja.

Tegyen saját és családja egészségéért, rendelje meg a BIO Céklalevet és legyen Ön a következő elégedett vásárlónk!

Információ

 Amennyiben kérdése merült fel a BlO Céklalével vagy bármelyik másik termékünkkel kapcsolatban, a +36203738986 telefonszámon vagy az info@biosimplex.hu e-mail címen is érdeklődhet. Forduljon hozzánk bizalommal!