A humán felhasználásra alkalmas fermentált folyadékot, az EMÓCIÓ 7.84 –et fogyasztom. Súlyos,...

Belépés

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0Ft

Címlap

Állattenyésztés

EM-BIO Herbs

Az EM-BIO HERBS egy fermentált mikroorganizmusokat, gyógynövénykivonatokat tartalmazó, aromatikus, étvágynövelő kiegészítő takarmány, amelyet számos országban nagy sikerrel alkalmaznak a takarmányozásban. Hatására állataink immunrendszere erősödik, bélrendszerük mikrobiális egyensúlya helyreáll, javul az étvágyuk, nyugodtabbá válnak és a stressz tűrő képességük jelentősen megnövekszik.

Az EM-BIO mikrobiológiai készítmény alkotórészei - az állatok környezetébe kijuttatva - átalakítják azok életterét, a kórokozó mikroorganizmusok kiszorításával egészségesebbé teszik az állatok környezetét, pozitív irányba befolyásolják az élettani folyamatokat.

Az EM-BIO HERBS készítmény a biotermesztésben előállított, megerjesztett gyógynövények – mint a kömény, cickafark, ánizs, édeskömény, nyírfalevél, aranyvessző, rozmaring, borsmenta, hibiszkuszgyökér, eperlevél -, valamint a természetben szabadon fellelhető mikroorganizmusok elegyéből áll össze.

Az irányított erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok az állatok anyagcseréjére gyakorolt kedvező hatásuk révén, hozzájárulnak az állatok és környezetük egyensúlyához. A fermentáció során képződő baktériumok és esszenciális anyagok (aminosavak, vitaminok, provitaminok) az állat bélrendszerébe jutva, fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusát. Ezek a keletkező anyagok jelentős antioxidáns hatással rendelkeznek, s ezáltal hozzájárulnak az állat egészségének megtartásához.

 Az EM-BIO Herbs felhasználási lehetőségei

 

EM-BIO MIKROBIOVET (Lovaknak)

EM-BIO MIKROBIOVET

Mi az EM-BIO MIKROBIOVET?

A MIKROBIOVET egy fermentált mikroorganizmusokat, gyógynövénykivonatokat tartalmazó, aromatikus, étvágynövelő takarmányadalék, amelyet számos országban nagy sikerrel alkalmaztak a takarmányozásban. Hatására állataink immunrendszere erősödik, bélrendszerük mikrobiális egyensúlya helyreáll, javul az étvágyuk, nyugodtabbá vállnak és a stressz tűrő képességük jelentősen megnövekszik. Az EM-BIO MIKROBIOVET az ausztriai Bio Garancia Egyesület és a BIOKONTROLL Hungária Egyesület listáján is szerepel.

 

Mire használható az EM-BIO MIKROBIOVET?

Takarmány kiegészítésre

Az állati szervezetnek (mint ahogyan az emberi szervezetnek is) az első védelmi vonala a bélflóra. A bélflóra károsodását okozzák a bélgyulladások, parazitás és egyéb fertőzések, hosszas  gyógyszeres - antibiotikumos - kezelés, stressz, tápanyagváltás, utaztatás és még számos behatás. A MIKROBIOVET egyedülálló módon több, mint 80 féle mikrobafajt tartalmaz,  amely helyreállítja a bélflóra mikrobális állapotát. A bélrendszerben előforduló káros mikroorganizmusokat gyéríti és élőflórájával segíti a hasznosakat. 

 Istálló kezelésére

 A lovak nagyon érzékeny állatok. Ennek megfelelően reagálnak a MIKROBIOVET-re. Nagyon hálásak a gondozott helyért, ha az istállót a MIKROBIOVET oldattal permetezzük be. Ezzel  kellemes környezetet biztosíthatunk lovainknak, mivel az oldat megköti a kellemetlen szagokat, így az ammónia gáz nem kerül az állatok szemébe és orrába, távol tarja a legyeket, mérséklődik a porképződés.

 Sebek, sérülések gyógyítására

A MIKROBIOVET mikroorganizmusai a nyílt sebre kijuttatva is gyorsan hatnak: az antioxidáns és betegséglenyomó hatásnak köszönhetően gyorsítják a seb gyógyulását és csökkentik az elfertőződés kockázatát.